Web dizajn

Želite da Vaš web sajt izgleda dobro?

web dizajn

InfoCom izrađuje web sajtove sa posvećenošću na korisničke potrebe. Vaš web sajt će imati potpunu funkcionalnost uključujući dizajniranje i podešavanje e-commerce servisa ukoliko Vaš biznis ima i svoju online karakteristiku.

Naši web development servisi uključuju sljedeće:

Prilagodljivi web dizajn

Web sajt je najvažnija komponenta vašeg marketinškog plana. Bilo da želite jednostavan CMS sajt ili web rješenje skrojeno samo za vas mi možemo da vam pružimo servis koji će odgovoriti vašim poslovnim potrebama i budžetu. Mi nudimo:

  • Za vas prilagođeni web dizajn
  • Dizajn interfejsa
  • Web sajt pakete (izrada web sajta, hosting, SEO)
  • Prilagođeni template dizajn

SEO web dizajn kreirana web strane koje su dopadjive i korisnicima i internet pretraživačima.

SEO web dizajn kombinuje SEO strategiju i dizajn usmjeren na korisnika kako bi web strana ponudila najbolje iskustvo kako za posjetioce sajta tako i internet pretraživače. To znači da nećete samo imati sajt koji će posjetioci sa lakoćom koristiti na bilo kom uređaju, već i stranice koje su internet pretraživači prepoznali kao relevantne.

Kombinacija našeg web dizajna i SEO strategije daće vam “responsive” web sajt koji se brzo učitava, koji je lak za navigaciju i izgleda dobro, ali isto tako koji ima i besprekornu unutrašnju strukturu povezivanja, gdje ni jedan onsite SEO aspet nije zanemaren.

Održavanje web sajta

Održavanje web sajta je još jedan od servisa koje nudimo. Sa ovim servisom možemo vam pomažemo da  osvježite sadržaj svog web sajta, dodate nove strane i poboljšate svoje SEO aktivnosti.

Planirate da počenete izradu web sajta za vaš biznis? Kontaktirajte nas OVDJE za više informacija.

Da li znate kako izgleda dobar web sajt?

Vaši potencijalni klijenti sve više vremena provode na internetu pa stoga treba da budete sigurni da mogu lako da Vas pronađu. Kvalitetan web sajt je danas veoma značajan za uspjeh vašeg posla. Da bi primijenili principe efektivnog web dizajna prvo treba da razumijemo kako korisnici ostvaruju interakciju sa sajtom, kako razmišljaju i koji su njihovi osnovni obrasci djelovanja na sajtu.

dobar web sajtSajt treba da ponudi odgovore na pitanja posjetilaca

Korisnici žele odgovore na svoja pitanja i deskriptivni sadržaj sa pravim informacijama će ih zadržati i uputit na vas. Postojanje stranice sa često postavljanim pitanjima (FAQ) može da im olakša pronalazak željenih informacija. Upamtite, sadržaj je sve!

Što klijenti žele od Vašeg sajta?

Što više znate o klijentima to ćete bolje da ih ciljate kao posjetioce i skrojite za njih adekvatna rješenja. Što je Vaš sajt više usmjeren na klijente, to će rezultat biti bolji.

Recite posjetiocima što možete da uradite za njih

Pozitivno korisničko iskustvo je značajno. Vašim korisnicima treba da bude omogućeno da budu angažovani na sajtu i brzo pronalaze informacije koje su im potrebne. To znači da putvanje kroz Vaš sajt treba da im bude očigledno koje treba da ponudi intuitivan interfejs.

Web sajt treba da se brzo učitava ili će posjetioci odustati

Posjetioci će napustiti sajt ukoliko njegovo učitavanje potraje duže nego što je uobičajeno. Posjetioci često nijesu strpljivi i žele informacije odmah.

Web dizajn prilagođen za prikaz na mobilnim uređajima

Neophodno je da sajt ima “responsive” dizajn, tj. da bude prilagožen i za prikaz na mobilnim uređajima. Više od polovine posjetilaca neće obaviti kupovinu na sajtu ili uraditi određenu akciju ako sajt ne prikazuje sadržaj kako treba na mobilnim uređajima.

Plan za privlačenje saobraćaja prema sajtu

Svojim potencijalnim klijentima treba da stavite do znanja da postojite na internetu i omogućite im da vas lako pronađu. Za to postoje mnogi načini, a adekvatna optimizacija sajta (SEO) i internet marketing pomoći će da sajt dobije kvalitetan sabraćaj, a od pretraživača bude treiran kao relevantan izvor informacija.

O internet marketingu više možete da pronađe u našoj sekciji SEO & Internet marketing.

Neki od naših web sajtova

Com Shop (naš e-commerce servis)

Park prirode Piva

Mining in Motion – Industry Consulting

Globus Tours agencija

Mediterano začin

Crnogorska stranka

Restoran Taverna

Štamparija IVPE

Elfon