Com Shop

Com Shop je naša internet prodavnica pokrenuta 2011. godine i sigurno je najrazvijeniji e-commerce sistem u Crnoj Gori. Jednostavna kupovina i proces naručivanja, online plaćanje i isporuka na adresu kupca je obilježje Com Shop prodavnice.

comshop ecommerce
Kupite sigurno i brzo | com-shop.me

Selekcija proizvoda

Com Shop nudi računarsku opremu, pribor za kući, igračke za djecu, sportsku opremu…

Plaćanje i sigurnost

Naša internet prodavnica nudi dvije metode plaćanja – online plaćanje bankovnim karticama i direktne uplate na račun. Sigurnost plaćanja je garantovana od strane CKB banke na čijoj se stranici plaćanje procesuira. Com Shop prihvata, Visa, MasterCard i American Express kartice.

Intuitivan dizajn i funkcionalnosti

Za razliku od ostalih, uglavnom manje sofisticiranih prodavnica u Crnoj Gori koje potvrdu porudžbina i metoda plaćanja obavljaju telefonom, na Com Shop prodavnici kupac može završiti proces kupovine i plaćanja sam.

Intuitivan dizajn omogućava i posjetiocu koji ranije nije kupovao preko interneta da se lako i brzo snađe. Prodavnica ima brojne funkcionalnosti koje posjetiocu mogu da koriste – upoređivanje proizvoda, selekcija poraznim kriterijumima, čuvanje proizvoda za kasniju kupovinu, pregled šta su drugi kupci još kupovali, najprodavaniji proizvodi itd.

Isporuka

Sve kupljene proizvode, Com Shop isporučuje na adresu kupca bilo gdje u Crnoj Gori.