Baze podataka i obrada podataka

Dobro dizajnirana i bezbjedna baza podataka koja će podržati svakodnevne poslovne operacije je srž svakog poslovanja. Infocom vam nudi:

Čuvanje i upravljanje podacima

Koju god vrstu biznisa da pokrećete imate potrebu da čuvate podatke i upravljate sa njima, bez obzira da li je u pitanju obična email lista ili znatno složeniji podaci.

Infocom kreira rješenja za baze podataka. Vaši korisnici će imati stalni pristup bazi, a sistem za izvještavanje će im omogućavati laku pretragu i dobijanje vrijedne poslovne informacije.

  • Logički dizajn baze podataka
  • Efikasno upravljanje podacima
  • Pravljenje izvještaja
  • Uočavanje obrazaca kod podataka

 

database

“Koja je vrijednost koju želim da dobijem iz podataka sa kojima upravljam i koji je pravi alat za taj posao?”, pitanje je koje treba da postavi svako ko pokreće biznis i ima potrebu za organizovanom bazom podataka.

Tehnologija

Naš pristup dizajnu baze podataka osigurava integritet i bezbjednost podataka i njihovu pouzdanu integraciju sa postojećim poslovnim softverom. Razvijamo baze koristeći Microsoft SQL Server, MySQl i Oracle platforme.

Integracija podataka – ETL

Ukoliko su vaši podaci čuvani na različitim lokacijama i u različitim formatima, naše vještine nam omogućavaju da razvijemo sveobuhvatni proces integracije tih podataka na jedno mjesto i u zajedničkom formatu – u vaš data warehouse.

Ukoliko imate poslovni zahtjev za rad sa vašom bazom podataka, kontaktirajte nas OVDJE.