Baze podataka i obrada podataka

Čuvanje i upravljanje podacima

Koju god vrstu biznisa da pokrećete imate potrebu da čuvate podatke i upravljate sa njima, bez obzira da li je u pitanju obična email lista ili znatno složeniji podaci.

InfoCom kreira rješenja za baze podataka. Svaka baza je centralizovana i laka za korišćenje. Vaši korisnici imaju stalni 24/7 pristup bazi. Sistem za izvještavanje im omogućava laku pretragu i dobijanje vrijedne poslovne informacije.

Naša linija servisa obuhvata:

Database ' big data

Koja je prava platforma za vašu bazu podataka?

  • Desktop – jednostavna i jeftina solucija dizajnirana za najčešće jednog korisnika koja se pokreće lokalno na desktop računaru.
  • Server – višekorisnička SQL baza podataka koja omogućava organizovanje velike količine podataka i njihovog istovremenog ažuriranja.
  • Web platforma – baza podataka sa web integracijom.

“Koja je vrijednost koju želim da dobijem iz podataka sa kojima upravljam i koji je pravi alat za taj posao?”, pitanje je koje treba da postavi pokretač svakog biznisa koji ima potrebu za organizovanom bazom podataka.

Ako imate kompleksne zahtjeve, možete se odlučiti za rješenje sa serverom. Relaciona SQL baza podataka koja koristi standardne metode manipulacije sa podacima – upravljanje dolaznim podacima, organizacija podataka, preuzimanje podataka od korisnika i drugih aplikacija.

Ako je budžet i jednostavnost korišćenja potencijalni problem, desktop baza podataka može biti pogodnije rješenje. Želite da izvučete vrijednost iz poslovnih dokumenata, tvitova, email poruka ili web sadržaja, onda je ovo vjerovatno optimalno rješenje za vas.

Rješenje zasnovano na web platformi daje benefite biznisima koji traže funkcionalnosti potpu CRM (Customer Relationship Management) i CMS (Content Management System).

Ukoliko imate poslovni zahtjev za rad sa vašom bazom podataka, kontaktirajte nas OVDJE.